PROEVERIJEN EN ARRANGEMENTEN

Het is bij LOC Brewery altijd mogelijk om onze bieren te ervaren en te proeven. Geniet extra van onze bieren door uitleg aan tafel over de bieren en hun stijlen. We verzorgen standaard twee verschillende proeverijen, maar zelf samenstellen kan natuurlijk altijd.

ROUND TRIP TICKET

kom erachter wat onze core range bieren zijn in proefglasformaat. Voor maar €13,50 geniet je van onze vier vaste bieren die het hele jaar verkrijgbaar zijn.

SEASONAL TICKET

naast onze core range bieren, brouwt onze hoofdbrouwer natuurlijk ook andere bieren, alleen of met andere brouwerijen samen. Proef vier van de one-offs/collabs die misschien niet meer terug zullen komen voor €16.

Nog op zoek naar een bierige activiteit? Met zicht op de brouwerij vanaf onze vide, zal onder begeleiding van een van onze bierspecialisten en met wat lekkers te snaaien, uitgebreid uitleg gegeven worden over onze brouwerij, de geschiedenis, het brouwproces en meer (beschikbaar voor groepen vanaf 10 personen). In combinatie met onze Round Trip Ticket kost dit €20 p.p. 

Borrel, verjaardag, diplomaviering of iets anders te vieren? Dan zou dit ook zeker bij LOC Brewery kunnen! Afhankelijk van de grootte van de groep kunnen we mooie borreltafels of zelfs onze gehele vide voor jullie groep kunnen reserveren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via reserveringen@locbrewery.nl.